OM OSS/About us

Vi, Nisse och Ann-Britt, bor i byn Hjoggböle, ett par mil sydväst om Skellefteå i Västerbotten (se länkar), tillsammans med våra hundar bostontjejerna Bella, Evita & Doris.

Min käre make Nisse arbetar som byggsmed i Skellefteå. På fritiden älskar han att hålla på med gamla bilar. De ska förstås heta Chevrolet eller Volvo. Dessutom är han en fena på att bära sten, skotta grus och gräva gropar till alla våra (mina) trädgårdsprojekt.

 

Av bostontjejerna, ”farmors småflickor”, är nu Bella den äldsta. Sen kommer Evita och Doris. ”Småflickorna” är precis lika glada, busiga och pigga på upptåg alla tre.  Älskar när barnbarnen kommer, älskar att hjälpa till i trädgårdsarbetet (fast på deras eget sätt,) och älskar att vara hjälpsamma i allt hushållsarbete. Men, ska vi vara riktigt ärliga så det där med att vara hjälpsam…..

Skogspromenaderna blir många och långa, och innefattar ofta spår/sökträning, vilket får ”småflickorna” att fullkomligen studsa av glädje.

Vi tror att våra hundar älskar att vara ”lantisar”, men, vi åker ofta in till stan, Skellefteå, för att miljöträna. Då åker vi buss, går över hängbron, åker hiss, vandrar längs gågatan m.m. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad vi brukar hitta på.

Jag, Ann-Britt, ägnar stor del av min tid åt till att sköta det praktiska runt husets fyrbenta och den dagliga vården av dem. Eftersom jag på grund av sjukdom inte förvärvsarbetar så består min vardag av hundar, hundar och hundar (motionering, träning, hundkurser,  ibland veterinärbesök, utställningar, avelsplanering, kontakter med valpköpare m.m.).

Jag gillar också väldigt mycket att fotografera. Något proffs blir jag aldrig, men roligt är det, och jag delar gärna med mej av bilderna.

   
   

Till familjen hör också 3 ”utflugna” söner med familjer. ”Småfolket”, barnbarnen, älskas verkligen av alla våra hundar. Gissa om glädja står högt i tak när de kommer på besök.. Dessutom duger det inte att vi besöker någon av dem, eller åker till dagis för att hjälpa till att hämta dem, utan att ta med minst en av hundarna.

Många hälsningar / Ann-Britt