OM OSS/About us

Vi, Nisse och Ann-Britt, bor i byn Hjoggböle, ett par mil sydväst om Skellefteå i Västerbotten, tillsammans med våra hundar bostontjejerna Bella och Doris, samt bostonkillen Ilja.

Min käre make Nisse arbetar som byggsmed i Skellefteå. På fritiden älskar han att hålla på med gamla bilar. De ska förstås heta Chevrolet eller Volvo. Dessutom är han en fena på att bära sten, skotta grus och gräva gropar till alla våra (mina) trädgårdsprojekt.

 Av bostontjejerna, ”farmors småflickor”, är Bella den äldsta. ”Småflickorna” och gossen Ilja är precis lika glada, busiga och pigga på upptåg alla tre. De älskar när barnbarnen kommer, älskar att hjälpa till i trädgårdsarbetet (fast på deras eget sätt,) och älskar att vara hjälpsamma i allt hushållsarbete. Men, ska vi vara riktigt ärliga så det där med att vara hjälpsam…..

Skogspromenaderna blir många och långa, och innefattar ofta spår/sökträning, vilket får hundarna att fullkomligen studsa av glädje.

Vi tror att våra hundar älskar att vara ”lantisar”, men, vi åker ofta in till stan, Skellefteå, för att miljöträna. Då åker vi buss, går över hängbron, åker hiss, vandrar längs gågatan m.m. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad vi brukar hitta på.

Jag, Ann-Britt, ägnar stor del av min tid åt till att sköta det praktiska runt husets fyrbenta och den dagliga vården av dem. Min vardag består mest av hundar, hundar och hundar (motionering, träning, hundkurser, utställningar, avelsplanering, kontakter med valpköpare, ibland veterinärbesök m.m.).

Vi kommer att ägna en hel del tid åt att stöka upp den söta gamla stugan som Nisse ärvt efter sina föräldrar. Den ligger så vackert och bra till. Hundarna älskar att vara där.

startbild-stugan-maj-15

Jag gillar också väldigt mycket att fotografera. Något proffs blir jag aldrig, men roligt är det, och jag delar gärna med mej av bilderna.

   
   

Till familjen hör också 3 ”utflugna” söner med familjer. ”Småfolket”, barnbarnen, älskas verkligen av alla våra hundar. Gissa om glädja står högt i tak när de kommer på besök..

Många hälsningar / Ann-Britt